top of page

Nieuwe webshop met natuurlijke en minerale make-up merken!

Bijgewerkt op: 12 jan. 2021


We hebben de feestdagen dit jaar allemaal thuis gevierd binnen onze eigen bubbel. Wat nu een zeer drukke periode zou geweest zijn in de salon is een rustige periode thuis geworden met mijn gezin. Ik heb er eerlijk gezegd toch wel van genoten.

De vele tijd die we opeens hebben gebruik ik maar al te graag om wat administratie te regelen en om verder te werken aan mijn webshop. Jawel, mijn webshop! Superleuk toch! Je kan dus voortaan mijn geweldige make-up en verzorgingsproducten ook bestellen via de webshop. Ik geef je graag verder in deze blog wat meer uitleg over de verschillende merken. Geen idee welk product het juiste is voor jou? Neem dan contact met me op. Ik help je op afstand graag verder.


De minerale make-up van MINTENZ

Mintenz is een cosmeticamerk met een heel aanbod van minerale make-up, en helpt zo vrouwen er mooi en verzorgd uit te zien. De oprichtster, Alida Vooijs, ontdekte dat het heel moeilijk is voor vrouwen met huidproblemen om make-up te gebruiken. Vaak worden die problemen net erger. Daarom ontwikkelde ze haar eigen lijn van minerale make-up, die zowel kan gebruikt worden door dames met een gevoelige, als een onzuivere of onrustige huid.

Veel vrouwen met een onrustige of onzuivere huid willen dat graag camoufleren met make-up. Maar traditionele make-up verstopt de poriën en verstikt de huid, waardoor huidproblemen veroorzaakt of verergerd worden. Vrouwen met een gevoelige huid kunnen zelfs vaak geen make-up verdragen. Herken je dit probleem? Dan is minerale make-up voor jou de oplossing! Gezonde make-up voor een mooie, verzorgde huid.

Mijn aanbod aan minerale make-up kan je hier bekijken.Biologische cosmetica-producten met Mádara

Zorg dragen voor de natuur is vandaag de dag zeer belangrijk geworden. Daarom koos ik naast een minerale lijn ook voor een biologische make-up lijn.

De overtuiging van Madara is dat de beste huidverzorging net diegene is die dieper gaat dan enkel oppervlakkige huidverzorging. Het is niet enkel de bedoeling om er beter uit te zien, maar om je beter te voelen. Het gaat om het welzijn. Madara Organic Skincare werd ontwikkeld in Letland, en wel door een hechte groep van 4 vrouwen. Zij voelden dat ze behoefte hadden aan kwalitatieve en natuurlijke verzorgingsproducten. Ze geloofden tevens dat schoonheid van binnenuit komt.

Letland is rijk aan krachtige plantensoorten die bestand zijn tegen de gure noordelijke

weersomstandigheden, en hebben daardoor een bijzonder goede werking op de huid. Het zijn dan ook die pure bestanddelen die de basis vormen voor alle Madara verzorgingsproducten. Deze producten dragen trouwens ook allemaal hun steentje bij aan een schoner milieu; alle producten zijn dierproefvrij, zitten verpakt in een recycleerbaar jasje en zijn allemaal gecertificeerd volgens de internationale EcoCert-norm. Ontdek de producten hier.


Huidverzorging van Pro Care

ProCare by Dead Sea is ook zo'n mooi merk met mineralen uit de dode zee. Deze producten brengen de huid in balans, en vormen de perfecte aanvulling aan de make-up verzorging.

Het effect van mineralen uit de Dode Zee is al vele jaren gekend: Nergens ter wereld is het gehalte mineralen in het water zo hoog dan in de Dode Zee. Het bevat een hoge concentratie van magnesium, calcium en andere mineralen die belangrijk zijn voor de huid. Deze mineralen stimuleren het metabolisme van de huidcellen en verbeteren het vermogen om vocht vast te houden.

En dat is een unicum, want geen enkel andere soort ‘water’ is in staat om ervoor te zorgen dat de huid langdurig vocht vasthoudt én verhoogt.

Elk ProCare by Dead Sea product bevat mineralen uit de Dode Zee en heeft dus een verbeterende werking op jouw huid. De huid wordt in balans gebracht en krijgt haar GLOW terug. Je kan deze verzorgingsproducten hier bekijken.


Wil je graag meer info over bepaalde producten? Of heb je een bepaald huidprobleem? Geef me gerust een seintje. Bel me even op of stuur een berichtje, en ik probeer je op afstand zo goed mogelijk te helpen.


Volg je me trouwens al op Facebook @makeupbymadelonbeck en Instagram @makeupsalonleiden? Daar kan je ook regelmatig leuke tips vinden voor jouw make-up, verzorging en brows.


Veel liefs

Madelon
100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page