top of page

Een sprekende blik met een lashlift!


Vandaag de dag zijn er heel wat manieren om ervoor te zorgen dat jij altijd een sprekende en verleidelijke blik kan hebben. Met de feestdagen in aantocht is het zeker tijd om dit eens te overwegen. De meest voorkomende wimperbehandelingen zijn de lashlift ofwel de wimperlift, en wimperextensions.


Op algemeen verzoek geef ik jullie in deze blog meer info over de lashlift.


Wat is een lashlift?

Een lashlift of wimperlift is een snelle en effectieve manier om de wimpers te krullen. Wanneer de wimpers omhoog gekruld zijn, krijg je automatisch een open blik en lijken de wimpers langer. Je zal dus geen krultang meer nodig hebben. Tijdens het liften maken we gebruik van siliconen schildjes, waarop de wimpers gekruld worden. Deze schildjes zijn niet schadelijk voor de wimpers. Een wimperlift kan trouwens op alle soorten wimpersworden toegepast. Zelfs korte wimpertjes zullen ineens een langer lijken.

Hoe werkt een wimperlift?

Een wimperlift is een chemische behandeling. Het is een soort van permanent die wordt toegepast op de wimpers.

De voordelen van een wimperlift

- Het belangrijkste voordeel van allemaal: Een wimperlift blijft 4-6 weken mooi! Jouw wimperhaartjes hebben gemiddeld een levensduur van 6 weken. Doordat ze zich niet allemaal op hetzelfde moment ver nieuwen blijft het effect van jouw wimperlift nog wat langer bewaard.

- De producten die gebruikt worden om jouw wimpers te liften zijn helemaal niet schadelijk voor de wimpers.

- Een wimperkrultang kan de wimper beschadigen. Dat risico loop je dus niet met een wimperlift.

- De wimpers worden omhoog gekruld en gaan automatisch open staan in een mooie waaier. Daardoor lijken je ogen veel groter, en krijg je dus een sprekende blik.

- Geen gedoe met wimperextensions die kunnen uitvallen, waardoor je dan ‘gaatjes’ krijgt in je wimpers. De wimperlift geeft je een zeer natuurlijke look!

- De lashlift kan uitgevoerd worden bij elk soort wimpers, kort of lang, en zal meestal een geweldig resultaat geven.

- Je kunt, mocht je dat nog willen, na 24 uur gewoon mascara aanbrengen.

Hoe kan je het effect van je lashlift versterken?

- Je kan het effect van een lashlift versterken door een wimperserum te gebruiken. Dit serum breng je ’s morgens en ’s avonds aan. Het zal de wimper voeden en verstevigen, waardoor je langere en stevigere wimpers krijgt. Door de diverse vitamines, oliën en proteïnes worden jouw wimpers langer, dikker en gezonder. In de salon heb ik goede wimperserums die je erbij kunt aanschaffen.

- Een wimperlift is een ideale behandeling om jouw blik helemaal af te maken voor de feestdagen! Wil je graag meer informatie hierover? Of wens je een afspraak te maken? Aarzel dan zeker niet contact met me op te nemen.

Volg je me trouwens al op Facebook (makeupbymadelonbeck) en Instagram (makeup_madelon)? Daar kan je ook regelmatig leuke tips vinden voor jouw make-up, verzorging en brows.

Veel liefs,

Madelon


92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page