top of page

Brows & Lashes

website63map-1 kopiëren.jpg

Wenkbrauwen en wimpers bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn belangrijk voor je uitstraling. Bij Makeup Salon Leiden kan je jouw wenkbrauwen laten epileren, waxen en verven in een mooie, natuurlijke vorm en kleur die bij je past. Tevens kan je er je wimpers kleuren, liften of wimperextentions laten aanbrengen. ​

Face

Of je nou op zoek bent voor een schoonheidsbehandeling of een prachtige makeup, bij Make-up Salon Leiden verwelkomen wij je graag. Er zijn vele makeup stijlen mogelijk. Ga je trouwen of wil je er gewoon mooi uit zien voor een feestje of speciale gelegenheid? Wij zijn er voor je.

website218map-2 kopiëren.jpg

Nails

website82map-1 kopiëren.jpg

Met je nagels kun je heel wat over jezelf uitdrukken, dus mooie en verzorgde nagels zijn  belangrijk. Wij kijken samen met jou, wat het beste bij je past en welk design jezelf wil kiezen. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten.

Workshops

Wil je graag leren hoe je een mooie dag of avond make-up aanbrengt of wil je weten welke kleuren bij je passen en de laatste trends leren op make-up gebied, dan is deze workshop van Make-up Salon Leiden echt iets voor jou. Tijdens de workshop hoor je alle geheimen van het vak die je nodig hebt om tot een stralende look te komen.

website259map-2 kopiëren.jpg
bottom of page