top of page

 Het team

Make-up Salon Leiden is een warme en knusse salon waar je terecht kunt voor uiteenlopende behandelingen. Persoonlijke aandacht staat vooraan. Je kunt bij ons terecht voor nagel-, wimper-, wenkbrauwen-, make-up en gezichtsbehandelingen.

 

We werken op dit moment met vier vrouwen in de salon die met veel plezier en passie de behandelingen uitvoeren.

 

Madelon

Make-up is al heel lang een interesse van mij, ondanks dat ik zelf niet eens zoveel make up draag. De reden hiervoor is dat ik een natuurlijke look het beste bij mijn type huid vind passen. Bij heel veel vrouwen kan je juist hun sterke punten accentueren door te spelen met kleuren. Vaak zie je dan dat het gebruik van specifieke kleurencombinaties leidt tot een natuurlijke en warme uitstraling.

Uiteindelijk komt het erop neer dat je een juiste balans moet zien te vinden tussen je natuurlijke teint en de make-up. Ik vind het dan ook leuk om samen met de klant op zoek te gaan naar de voor hun perfecte look.  Het is dan ook grappig om te zien wanneer men erachter komt dat er eigelijk niet eens zoveel nodig is om er goed uit te zien. 

Kelsey

Ik ben Kelsey, 19 jaar en woon in Leiden. Ik ben schoonheidsspecialiste en ben gek op behandelingen zoals wimperextensions, lashlift en browlift. Sinds een aantal maanden doe ik ook nagels en en oefen ik met nailart. In dit vak ben je nooit uitgeleerd dus als je mij volgens jaar spreekt dan doe ik vast weer iets anders erbij. Wat dat is blijft nog even geheim…

bottom of page